Apteekkikosmetiikka


Atopic

Atopik on edistyksellinen ihonhoitosarja herkälle iholle. Sarjan tuotteet valmistetaan Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista. Atopik -sarjan tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja tuotteiden teho perustuu erityisesti kotimaisen luomukauran sekä luonnonmustikoiden hoitaviin ainesosiin.


Aco

Aco tarjoaa tehokkaat ja samalla hellävaraiset tuotteet sinun ihollesi. Ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.


BIOEFFECT

BIOEFFECTin uraauurtavat ihonhoitotuotteet Islannista. Vuonna 1986 kaksi tutkijaa sai lääketieteen Nobelin pal­kin­non keksittyään solukasvutekijän ja sen elintärkeän tehtävän ihmisen ihon terveydelle. Tämä kasvutekijä ni­mettiin epidermaaliseksi kasvutekijäksi (Epidermal Growth Factor, EGF) Vanhenemisen myötä EGF:n määrä vähenee ja iho alkaa menettää kiinteyttään ja joustavuuttaan. EGF stimuloi ihon luonnollista uusiutumisprosessia osana monimutkaista viestiketjuprosessia, jonka tuloksena ihon kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy. Tuloksena on raikkaalta, terveeltä ja nuorelta näyttävä iho.


Avene

Avène - hellävaraista hoitoa kaikille ihotyypeille

Avène -sarjan hoitotuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan sekä suojaavaan terveyslähdeveteen. Avènen tuotteet soveltuvat hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten couperosaihoa, akneihoa tai kuivaa ja atooppista ihoa. Ihon hoitotuotteista löytyy sekä hajustamattomia, että miedosti hajustettuja tuotevaihtoehtoja.


La Roche-Posay

La Roche-Posay on kattava ihonhoitosarja, joka on suunnattu erityisesti herkälle iholle. Sarjan tuotteista löytyy ratkaisu useimpiin iho-ongelmiin, niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lähdevesi on La Roche-Posay -ihonhoitotuotteiden keskeinen ainesosa. La Roche-Posay -lähdevesi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja sekä hivenaineita. Lähdevesi sisältää luonnostaan runsaasti antioksidanttista hivenainetta, seleeniä, ja siksi lähdevesi rauhoittaa ihoa sekä lievittää ärtynyttä ihoa välittömästi. Sarjasta löytyy myös aurinkovoiteita.


Favora

Favora on hellävarainen ja mutkaton ihonhoitosarja. Suurin osa sarjan tuotteista on saanut Allergiatunnuksen. Sarjan tuotteet ovat puhdistavia, hoitavia ja kosteuttavia ja sisältävät vain tarkoin harkittuja ainesosia. Tuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupakkauksiin, joten tuotteet ovat riittoisia ja bakteerit eivät pääse pakkauksiin.


Vichy

Vichy brandin sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Vichy Thermal Spa -lähdevesi sisältää 15 mineraalia. Se on 100 % luonnon raaka-aine, jota ei voi valmistaa synteettisesti. Vichy Thermal Spa -lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa, ja sen sisältämät iholle tärkeät mineraalit auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.


Louis Widmer

Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Erityisesti kasvojen iho tarvitsee erilaista hoitoa riippuen henkilön ihotyypistä sekä iästä. Siksi Louis Widmer tarjoaakin laajan valikoiman tuotteita eri ihotyypeille, sekä anti-ageing -tuotteet kattavasti.

Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.


Eila Hellgren

Eila Hellgren -ihonhoitosarjan tuotteet edustavat kansallisesti ja kansainvälisesti palkitun ihoterapeutti Eila Hellgrénin kehittämää ainutlaatuista ihonhoitomenetelmää. Vuosien varrella on syntynyt oma ideologia, jonka mukaan ihon ylihoitamista tulee välttää. Erityisesti pohjoismaiselle iholle suunniteltujen tuotteiden avulla ihoa voidaan hoitaa nopeasti, helposti ja tuloksellisesti. Eila Hellgren -hoitosarjan yksinkertaisuus kannustaa jokaista huolehtimaan ulkonäöstään.


Baba de Caracol

BABA DE CARACOL -sarjan tuotteet sisältävät etanaseerumia. Ne soveltuvat kaikille ihotyypeille. Etanaseerumi on täysin luonnollinen ja erittäin tehokas ihon uudistaja sen sisältämien soluntuotantoa aktivoivien ja ravitsevien aineosien ansiosta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen etenkin erilaisten ihovaurioiden ja -ongelmien korjaamisessa ja häivyttämisessä, sekä terveen ja kauniin ihon ylläpitämisessä.


Silk Oil of Morocco

Silk Oil of Morocco tavaramerkki käsittää ammattilaisille tarkoitetun hiustenhoidon, ihonhoidon ja mineraalimeikkisarjan joissa kaikissa tuotteissa on sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä. Kaikki tuotteet ovat äärettömän korkealuokkaisia ja ne takaavat ylellisen kokemuksen aina kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat jotka ostavat Silk Oil of Morocco tuotteita huomaavat, että emme tee kompromissia saavuttaaksemme laadun – vain paras kelpaa.